MITROVIĆ: Od povreda mojih novinarki manje su samo povrede u glavama gospode iz Danasa

Autor:

Vesti

30.11.2017

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom pisanja lista Danas u vezi sa intervjuom sa sudskim veštakom Branimirom Aleksandrićem, koji je u svojim nalazima i izveštajima naveo da su povrede novinarki Pinka Gordane Uzelac i Mare Dragović posle batina koje su dobile od pristalica Dveri Boška Obradovića, pismom se oglasio i vlasnik TV Pink Željko Mitorović. Pismo vam u celosti prenosimo.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Željko Mitrović

"Poštovana gospodo, ne znam kakve su povrede za veštake, ne znam kakve za list Danas i sve ostale hejtere svega što ne misli kao oni, ali znam da je reč o mojim novinarkama, i da je svaka njihova povreda za mene, kao vlasnika Pinka, i za sam Pink, u kojem rade, teška i takva će i da ostane.

I teška je za svakog normalnog u Srbiji, za svakoga ko ne misli da su razlike razlog za udarce, za svakoga ko ima iste aršine u merenju pravde, kao i za svakog novinara kojem novinarstvo nije ideologija, nego posao.

RepublikaFoto: youtube.com/Lepota i Zdravlje
Gordana Uzelac

I ja se nikada nisam ni sprdao, niti dovodio u pitanje nesreću, povredu, ili smrt bilo kog novinara, bilo koje redakcije, i neću dozvoliti da bilo ko to radi novinarima moje redakcije.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Mara Dragović

Zato, šta god da pričate i pišete, pričate i pišete o sebi. Gordana i Mara jesu teško povređene, još teže ponižene i uvređene, a sve to zajedno manje je samo od povrede u vašim glavama. Ali, neka, tom povredom samo sebe ponižavate i slobodno nastavite to da radite.

Zeljko Mitrović, diretktor i glavni i odgovorni urednik TV Pink"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Igor

30.11.2017 19:20

Sama činjenica da je muškarac nasrnuo fizički na ženu za mene je ravna najvećoj mogućoj povredi,i fizičkoj i psihičkoj.