(FOTO) VANDALI DEMOLIRALI VRTIĆE! Gak: Policija na licu mesta zatekla maloletnike!

Autor: Republika

Vesti

22.06.2021

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradski sekretar za obrazovanje i dečju zaštitu Slavko Gak objavio je fotografije na kojima se vidi kako su vandali uništili dva parka u okviru vrtića na Čukarici.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Gradski sekretar za obrazovanje i dečju zaštitu Slavko Gak

Gak je jutros na svom Instagram nalogu objavio fotografije dva parka, koja su potpuno uništena i u kojima deca, koja idu u vrtić više ne mogu da se igraju.

Zaista sramotan čin onih koji su uradili tako nešto.

- Ovo su fotografije iz dva vrtića na Čukarici... Vikendom rušimo ono što teškom mukom pre toga obnavljamo i gradimo za naše najmlađe. I ne, kamere niti alarmni sistemi u ovim slučajevima vandalizma ne pomažu jer, policija koja odlično radi svoj posao i u najkraćem roku uvek izađe na teren zatekne maloletnike! Ovo je na nama! Na nama kao roditeljima koji uvek moramo znati gde su nam deca, s kim i šta rade i vaspitavati ih... Hajde da počnemo sa tim još danas! Zbog dece - napisao je Gak uz fotografije demoliranih parkića.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Slavko Gak (@gakslavko12)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading