(VIDEO) NESTOROVIĆ ŠOKIRAO U PROGRAMU UŽIVO: Neka me uhapse, ubiju strujom na Terazijama!

Autor: Republika

Vesti

22.06.2021

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kotroverzni doktor Branimir Nestorović je gostovao u jutarnjem programu TV Hepi i imao je poruku za one koji žele da mu oduzmu licencu.

RepublikaFoto: printscreen/youtube/TVHappy
Dr Branimir Nestorović

Javnost je podeljena, kada je reč o doktoru Nestoroviću. Njega jedan deo obožava zbog stavova koje iznosi, dok drugi deo smatra da takav čovek ne sme da se bavi lekarskim poslom.

- Regularno će da mi uzmu licencu, šta fali? Ne bavim se time. Najbolje bi bilo da me uhapse, onda bih mogao da počnem političku karijeru. Bilo bi dobro da me uhapse, da mi uzmu licencu, da mi naprave egzekuciju strujom na Terazijama... To je politika u najogoljenijem obliku - rekao je Nestorović.

Doktor Nestorović je priznao da nekad i namerno izaziva one koji ga ne podnose.

On je rekao da ima velike gužve ispred ordinacije i da se trudi da svima udovolji, ali da je to ponekad fizički nemoguće, kao i da mu dolaze ljudi koji imaju različite probleme.

Pulmolog je rekao da postoje i efikasni biljni ekstrakti: čaj od kore hrasta, koren koprive, koren maslačka, cvet hajdučke trave, cvet nevena... 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rale

23.06.2021 05:56

-Sarlatan-