(VIDEO) SKANDALOZNA PROSLAVA MATURE U NOVOM PAZARU! Učenici pipkali trbušnu plesačicu pa je oborili sa stola! DIREKTOR SE OGRAĐUJE OD BRUKE!

Autor: Republika

Vesti

20.06.2021

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama osvanuo je snimak sa maturske proslave Ekonomsko-trgovinske škole u Novom Pazaru na kojem se vidi kako učenike zabavlja trbušna plesačica.

RepublikaFoto: printskrin

Na snimku se vidi kako oskudno odevena trbušna plesačica igra na stolu dok joj učenici u zanosu pevaju. U jednom trenutku jedan od učenika odlučuje da se popne na sto, što je dovelo do lomljenja.

Direktor škole Ivan Veljković rekao je za Sandžak televiziju da Uprava Ekonomsko-trgovinske škole nije organizovala niti učestvovala u realizaciji proslave maturske večeri na kojoj je za maturante igrala trbušna plesačica.

Veljković navodi da će ispitati sve okolnosti vezane za ovaj slučaj, te da će nakon toga pokrenuti odgovarajuće postupke protiv odgovornih.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading