SURČINCI OTELI ARKANU AUTO, A GIŠKU SU ODRADILI NA KARTU PATRIOTIZMA: Žao mi je što je završio na takav način...

Autor:

Vesti

16.06.2021

20:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši načelnik Uprave za strance i pogranične poslove savezne policije Milan Glamočanin u emisiji "Balkan info" otkrio je da je ekipa iz Surčina otela automobil Željka Ražnatovića Arkan a da nije imala predstavu čiji je vlasnik auta.

Arkan

- Giška je moj školski drug. On me je zvao Švrća. Žao mi je što je moj prijatelj na takav način završio. Bio je čestiti čovek ali su ga životne okolnosti odvele na stranputicu. Žao mi je što su iskoristili njegov patriotizam - kaže Milan Glamočanin, bivši načelnik Uprave za strance i pogranične poslove savezne policije.

Kako ističe najgore je od svega što su Giškin patriotizam iskoristile neke strukture u službama državne bezbednosti.

- Onda su igrali na tu kartu – ti is Srbin, ove treba ovako, oni rade protiv naše zemlje i društva. On je to prihvatio zdravo za gotovo. On je mogao da ode odavde kad god je hteo pošto je imao američki pasoš. Ali on se otisnuo po evrospkim zemljama, radio je i što treba i što ne treba. Iskoristili su njega i te momke sa asfalta koji su imali tu dozu patriotizma - ispričao je Glamočanin za Balkan info.

Prema njegovim rečima kada je počeo raspad Jugoslavije to je iskoristio Vuk Drašković da Gišku uvuče u svoju gardu.

- E sad njima nije u mnogo situacija trebao živi svedok stvari koje su urađene na nečastan način. Sve države koriste ljude sa one strane zakona za neke prljave poslove. Ti ljudi imaju neki kodeks neke stvari ne žele da urade. Giška je ubijen po mojim informacijama u jurišu i koliko znam ubijen je sa leđa - rekao je Glamočanin.

RepublikaFoto: intagram.com/legendedevedesetih
Đorđe Božović Giška

Govoreći o Željku Ražnatoviću Arkanu kaže da ga je poznavao ali da se sa njim nije posebno družio.

- Sećam se kad sam radio kao policajac u Savskom vencu Arkan je, pošto je stanovao blizu, umeo da dođe i da uđe bez kucanja. Ja mu onda kažem ako imam stranku da mora da sačeka i da ne može tako da ulazi. E onda je jednom stranka otišla , Arkan kucne i uđe. Tad me je pitao da li može nešto da me zamoli.

- Kaži šta treba.

- Da li možeš da me zoveš komandante.

- Kako da te zovem komandante kad nisi služio JNA. To mi nešto ne ide."

 Ispričao je i šta se desilo kada su jednom Arkanu ukrali auto ispred kafića u kome je sedeo.

- Jedna ekipa iz Surčina je ukrala neki auto koji je stajao ispred kafića i nije bio zaključan. Željko Ražnatović je sedeo u tom kafiću sa nekom prijateljicom i nisu znali da je njegov. Kad je video da nema auta on okrene par ekipa i kad je saznao kod koga je samo je rekao – nek mi vrate auto. Momci doterali auto, izvini li se, i na tome se završilo - ispričao je Glamočanin.

On je otkrio i to da su Englezi napravili jednu vrstu procene ko može da ostane sa Slobodanom Miloševićem do kraja i ko bi mogao da mu da podršku do samog kraja i da može biti da ima istine u tome da su Englezi umešani u to što je Arkan ubijen pre 5. oktobra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading