(VIDEO) SVE M*DONJE MOJ DO MOJEGA: Šiptari pokušali da isprovociraju srpskog policajca na administrativnom prelazu, njegova reakcija je GOSPODSKA

Autor:

Vesti

15.06.2021

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Albanci ne prestaju sa provokacijama, i koriste svaku priliku kako bi uspeli da izvuku neku reakciju od Srbije.

RepublikaFoto: tiktok.com/printscreen
Srpski policajac

Prilog u tome govori snimak koji kruži društvenom mrežom TikTok a na kom se vidi kako grupa muškaraca dok čeka da pređe administrativni prelaz Jarinje provocira srpskog policajca tako što se na radiju čuje pesma u kojoj se veliča koljač i terorista OVK Adem Jašari.

Albanci su skloni potpaljivanjem vatre i provociranjem Srba i Srbije, jer se su zaštićeni kao beli medvedi, i šta god da se desi trče u Brisel i kukaju Evropi.

Ovakva provokacija je samo jedna u nizu, nedavno je na internetu isplivala slika albanca koji se slikao ispred znaka beogradske arene na auto-putu koji je udaljen od objekta 20 km, naravno nije se lepo proveo nekoliko dana kasnije.

Albanci koji provociraju mahom žive u Švajcarskoj i sva vozila su im registrovana u toj zemlji, kako dolaze na Kosovo i Metohiju jedini put im je kroz Srbiju a tada i koriste priliku da negde kada nema nikog, bilo to u gluvo doba noći ili rano ujutru "hrabro" naprave neki snimak i okače na internet kako bi se dokazali kao veliki heroji među svojim prijateljima.

Zanimljiva su svedočenja naših građana koji su susretali razne albance na graničnim prelazima kako pre ulaska u Srbiju menjaju tablice na svojim vozilima, da ne bi bili primetni dok kroz nju prolaze.

Sam taj podatak govori o čitavoj njihovoj hrabrosti.

A kako je srpski policajac odreagovao na navodnu provokaciju, pogledajte u snimku ispod.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Boban

15.06.2021 18:48

Svako iole civilizovan zna kako se prelazi granica..ugasi se muzika, ne pusi se i ponasa pristojno...sami sebe sramote divljaci..mogu da se presele i u svemir ostace obicni nepismenjaci koji nemaju ni umetnost ni kulturu..sve svoje resurse su vec generacijama usmerili samo na nezavisnost KiM..