Čokolino - prehrambeni sinonim detinjstva više od 50 godina!

Autor: Republika

Vesti

15.06.2021

07:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinonim za dečiju hranu i detinjstvo, Čokolino, već više od 50 godina, zajedno s neizostavnim likom i zaštitnikom brenda, medvedićem Linom, uveseljava sve od najranijih dana.

RepublikaFoto: Promo

Uvek je povezan sa bezbrižnim detinjstvom, radošću, trenucima opuštanja - jednostavno rečeno, izaziva sreću. Zato ne čudi što je Čokolino hrana za sve generacije, jer svojim jedinstvenim receptom i kvalitetom izaziva izuzetno pozitivne emocije, bez obzira na starost.

Izgled se menja, ali sadržaj ostaje isti

Gotovo od samog početka medvedić Lino je zaštitno lice Čokolina. Već prvih godina na ambalaži Čokolina postavljen je sa strane, a krajem sedamdesetih godina premešten je napred, postavši tako sinonim za omiljeni dečiji lik i zaštitni znak Čokolina. Pod nazivom Medolino, medvedić se pojavljuje sve do 1995. kad postaje medvedić Lino, koji je bio zvučni i prepoznatljivi nastavak u svakom nazivu proizvoda koji se odnosi na dečiju hranu. Od 1999. naziv medvedića primenjuje se na kutiju, a današnji izgled Čokolino dobija 2017. godine tokom poslednjeg redizajna u kojem su modernizovani prepoznatljivi i neizostavni elementi Čokolino kutije: medvedić i kućice.

Proširenje asortimana pod brendom Čokolino

Vremenom, slušajući želje i potrebe vernih potrošača, asortiman pod brendomČokolino je proširen, tako da je danas moguće pronaći, uz originalni Čokolino, i Lešnik Čokolino, Čokolino Plus, Čokolino Baby, Čokolino Plus White i Čokolino Protein Power, prošlogodišnje novitete.

Čokolino Baby pripremljen je za bebe uzrasta od šest meseci, ne sadrži dodatni šećer i priprema se sa vodom zbog čega je siguran od tako ranog uzrasta i zadovoljava potrebe mališana.

Oni koji vole krckanje, i uz to žele dodatnu energiju, došli su na svoje uz Čokolino Plus, ovsene pahuljice, kukuruzne pahuljice i hrskave žitarice. Bela verzija, Čokolino Plus White, prvi je izbor onih koji više vole belu nego crnu čokoladu.

Fizički aktivni i atletski tipovi došli su na svoje saČokolino Protein Power-om. Ovaj hranljivi obrok na bazi pirinča i ovsa, bogat proteinima, magnezijumom i vitaminima, a pored neodoljivog ukusa Čokolina, pruža dodatnu snagu i dopunjuje proteinsku ishranu.

Ukus Čokolina se ne prerasta

Popularnost i prepoznatljivost Čokolina širi se i van granica našeg regiona,a može se naći u dvadesetak zemalja sveta, uglavnom na tržištima Adria regije i Zapadne Evrope. Ukus, u kojem se uživa više od 50 godina, tajna je dugovečnosti i obožavanja Čokolina, bilo od strane velikih ili malih. Svako ima svoj recept za Čokolino, svoju činijicu za Čokolino, svoje vreme za Čokolino...jer odličan ukus Čokolina se nikad ne preraste.U prilog tome govori podatak da se godišnje pojede više od 95 miliona obroka Čokolina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading