BAHAĆENJE STARLETE NIJE PROMAKLO PARKING SERVISU! Tamara Đurić pobegla od pauka, ali nije izbegla kaznu!

Autor: Republika

Vesti

09.06.2021

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Tamara Đurić se bahato parkirala na mestu koje je rezervisano za osobe sa invaliditetom, što nije promaklo JKP "Parking servis".

RepublikaFoto: Republika
Tamara Đurić uhvaćena na delu

Starleta se parkirla blizu jednog lokala na Beogradu na vodi, a "pauk" je stigao samo desetak minuta kasnije.

Kada je Tamara videla da će da joj odnesu kola istrčala je iz lokala i sklonila automobil sa mesta koje je obeleženo za osobe sa invaliditetom.

"Pauk" je potom otišao, a starleta je pokušala da ispadne pametna pa je auto onda preparkirala na trotoar, misleći da je opasnost prošla.

Međutim, prema saznanjima Republike, bahaćenje starlete nije prošlo nekažnjeno, jer je u dva navrata uslikana da se parkirala na trotoar, tako da je dobila dve kazne u ukupnom iznosu od 50.000 dinara.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Direktor Parking servisa Andrija Čupković

Dikrektor Parking servisa Andrija Čupković je za Republiku prokomentarisao ovu situaciju.

Oko sokolovo vidi bahata parkiranja kao i "pauk". Ukoliko se pojavi vlasnik po proceduri pomera auto, ali automatski šaljemo prijavu komunalnoj miliciji koja ih kažnjava. Ako se vlasnik ne pojavi, pauk odnosi automobil na neki od parkinga našeg preduzeća i po plaćanju kazne, vlasnik ga može preuzeti. Parking servis uspeva efikasno da reaguje i na vreme ukloni nepropisno parkirana vozila kako bi saobraćaj u gradu nesmetano funkcionisao - rekao je Čupković.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
gege

09.06.2021 17:05

glupa devojka