NOVI POKUŠAJ OTMICE NA VOŽDOVCU? Dete pokušali da strpaju u automobil

Autor: Večernje novosti, Republika

Vesti

28.11.2017

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokušaj otmice deteta, navodno, dogodio se juče oko 14 sati u voždovačkom naselju Stepa Stepanović! Prema nepotvrđenim informacijama, jedna žena je, kod dispanzera u Ulici Šumadijske divizije pokušala da u sivi automobil marke "klio" na silu ubaci sedmogodišnjeg dečaka.

RepublikaFoto: pixabay.com
Incident ispred škole na Voždovcu 

Incident je prema pisanju medija, videla majka učenice ove škole koja se našla u blizini. Slučaj je odmah prijavila direktorki i obavestila policiju Voždovca.

Razredni starešina prvog razreda, odeljenja koje pohađa sedmogodišnji dečak, obavestila je roditelje druge dece o ovom slučaju putem interne grupe na društvenim mrežama.

Iako je navodni pokušaj otmice šokirao i dodatno uplašio roditelje, direktorka OŠ "Danilo Kiš" Danijela Čolović, kaže da joj ni policija ni mališanova učiteljica nisu "prijavili slučaj".

- Samo je majka jedne došla i rekla mi šta se desilo, da je dečak mogao da bude otet. Pregledali smo snimke sa školskih kamera i nismo videli ništa neobično. Nije dolazila ni policija, nijedno od roditelja te dece, čak ni nastavnica. Dečak i njegova sestra su posle tog navodnog incidenta otišli na nastavu - rekla je direktorka Čolović. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading