NA RAČI GRMI "HOĆE GARA DA PRIMI VAKCINU"! Komšije iz BiH potrčali u Srbiju, haos na granici!

Autor: Republika

Vesti

04.06.2021

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najava predsednika Srbije Aleksandra Vučića da svi građani Bosne i Hercegovine mogu bilo kad i bilo gde da prime vakcinu u našoj zemlji, naišla je na ogroman odziv.

RepublikaFoto: Republika.rs
Foto: Ilustracija

Kako kažu s graničnog prelaza Rača, očekuje se veći broj automobila u popodnevnim satima ovih dana, kada stanovnici Bijeljine i drugih okolnih gradova krenu na drugu stranu Drine.

Na graničnom prelazu Rača, kako su rekli na licu mesta, tek očekuju navalu bh državljana na vakcinaciju u Srbiji.

Rade Spasojević, vođa tima na Graničnom prijelazu Rača izjavio je da se veći broj automobila očekuju i u popodnevnim satima ovih dana, kada, po završetku svakodnevnih radnih obaveza, stanovnici Bijeljine i drugih okolnih gradova krenu na drugu stranu Drine.

Građani prezadovoljni

Putnici na Graničnom prijelazu Rača kažu da su prezadovoljni zbog mogućnosti da se vakcinišu u gradovima u Srbiji.

Oni koji to mogu, granicu prelaze porodično, ali ima i puno onih koji idu pojedinačno ili koriste priliku da službeni put u Srbiju iskoriste i za vakcinisanje.

Među građanima iz BiH koji su već u petak ujutro iskoristili priliku da se vakcinišu u Srbiji bilo je i putnika iz Tuzle. Samo su kratko rekli da se nadaju da će izbeći gužve i da će što pre obaviti vakcinisanje, prenosi Alo.

Pesma "Neće Gara da primi vakcinu" polako pada u zaborav, a verujemo da će ovih dana novi hit u BiH biti "Hoće Gara da primi vakcinu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading