SAŠA MILOVANOVIĆ ZA TV HEPI! Protiv sam batinjanja dece, ali se plašim zloupotrebe zakona!

Autor: Republika

Vesti

03.06.2021

07:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Srpskog telegrafa Saša Milovanović je gostujući u jutarnjem programu TV Hepi komentarisao izmene Porodičnog zakona, na kojima se radi, a o kojima bi poslanici trebalo da se izjasne u drugoj polovini godine.

RepublikaFoto: youtube.com/Novo jutro - Dea i Sarapa

Ovim izmenama predviđena je potpuna zabrana fizičkog kažnjavanja dece i mogućnost da kažnjeni takvo sankcionisanje prijave centru za socijalni rad.

- Apsolutno sam protiv fizičkog kažnjavanja dece, roditelj sam već dvanaestu godinu i nikad nisam udario dete. Međutim, plašim se mogućih zloupotreba Zakona ako se on usvoji, pogotovo kad deca dođu u neke godine i kad im na pamet počnu da padaju različite ideje... - rekao je Milovanović i dodao:

- Mi odrasli smo prošli kroz neki "model odrastanja" da jednom dobijemo batine i dobro ih zapamtimo, pa kad pomislimo nešto loše i da uradimo, da ih imamo uvek u vidu... Međutim, plašim se da u ovom periodu otuđenja između dece i roditelja, koji su opterećeni poslom i brigom da zarade, deca ne počnu svoja prava da zloupotrebljavaju - istakao je on.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stanko

03.06.2021 12:15

Deca će nam postati delikventi, narkomani i skitnice.