Imunizacija zaposlenih prioritet za uspešno poslovanje

Autor: Republika

Vesti

01.06.2021

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež obišao kompaniju Imlek u kojoj su zdravlje i bezbednost zaposlenih prioritet

RepublikaFoto: Promo
Bojan Radun i Marko Čadež

Predsednik Privredne komore Srbije, Marko Čadež, danas je posetio najveći proizvodni pogon kompanije Imlek, u Padinskoj Skeli, kako bi podstakao vakcinaciju zaposlenih koja se u toj kompaniji sprovodi još od početka imunizacije u našoj zemlji.

Prilikom obilaska lokacije predsednik PKS uverio se u poštovanje svih mera u cilju očuvanja zdravlja zaposlenih, dok je u razgovoru sa generalnim direktorom Imleka, Bojanom Radunom, potvrđeno da je odziv zaposlenih u toj kompaniji za vakcinaciju izuzetno visok i da se sama imunizacija privodi kraju.

Prilikom posete, u upravnoj zgradi Imleka u Padinskoj Skeli, postavljen je i vakcinalni punkt Instituta za javno zdravlje „ Dr Milan Jovanović Batut“ u kojem su svi zaposleni koji još uvek nisu primili vakcinu mogli da izvrše vakcinaciju.

- Prioritet naše kompanije od proglašenja pandemije Korona virusa, pre nešto više od godinu dana, bila je bezbednost i očuvanje zdravlja naših zaposlenih. Podsticaj na imunizaciju i vakcinaciju zaposlenih jedna je u nizu preventivnih mera koje smo sproveli u svim našim proizvodnim pogonima i na svim nivoima. Zdravlje i bezbednost na radu zaposlenih ključni su za stabilno snabdevanje tržišta našim proizvodima i neometano poslovanje. Ovom prilikom pohvalio bih i veliko zalaganje predstavnika Privredne komore Srbije zahvaljujući kojima smo već na početku procesa imunizacije bili u mogućnosti da obezbedimo našim zaposlenima, ne samo u Srbiji već i u zemljama regiona u kojima imamo proizvodne pogone, mogućnost da se vakcinišu i na taj način sačuvaju svoje zdravlje i pokažu odgovornost prema zajednici - istakao je Bojan Radun, generalni direktor kompanije Imlek.

RepublikaFoto: Promo
Radun i Čadež

- Iskoristio bih priliku da pohvalim kompaniju Imlek, koja je od početka insistirala da zaposleni budu zaštićeni. Zahvalio bih i zaposlenima koji su bili spremni da se vakcinišu, svesni šta to znači za očuvanje poslovanja firmi. Od esencijalne je važnosti da nastavimo sa normalnim životom I budemo jači, a Imlek je upravo jedna od kompanija koja je u najtežim vremenima modernizovala proizvodne procese I narasla, ne samo na tržištu Srbije, već I čitavog regiona - istakao je Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading