Moćan novitet iz Podravke "Čokolino Protein Power": Pobednički obrok za rekreativce i sportiste!

Autor: Republika

Vesti

01.06.2021

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nov proizvod sadrži pirinač i ovas i kombinuje neodoljivi, dobro poznati ukus Čokolina sa bogatstvom proteina, magnezijuma i vitamina

RepublikaFoto: Podravka

Za sve one koji su se pitali postoji li jedan obrok koji nas može pratiti od mladosti do zrelih godina, od prvih koraka, preko hrabrog koračanja u svet, sve do smele trke u sportskim aktivnostima, odgovor je stigao u obliku nove Podravkine uzdanice - Čokolino Protein Power.

Namenjen je svima koji se rekreativno bave sportom ili bilo kojom drugom pojačanom fizičkom aktivnošću, te su u potrazi za ukusnim i praktičnim proizvodom koji sadrži protein. Čokolino Protein Power neodoljivog je Čokolino ukusa, a uz to:

- sadrži 21g whey proteina po obroku

- sadrži pirinač i ovas koji se ubrajaju među najzdravije žitarice s obzirom na to da su odličan izvor hranljivih materija
- bogat je magnezijumom
- bogat je vitaminima B grupe i vitaminom C

Tokom fizičke aktivnosti, bez obzira da li je to biciklizam, trčanje ili neki timski sport, u telu raste potreba za unosom proteina. Oni hrane mišiće, pomažu im kod oporavka nakon aktivnosti, a proteinski obrok trebalo bi da bude prvi nakon treninga. Mnoga istraživanja pokazala su kako je, na primer, umesto unosa 60g proteina u tri obroka, bolje uneti 25 do 35g proteina po obroku, više puta dnevno. Jedan od tih obroka preporučuje se da se konzumira sat do dva pre ili posle treninga, a Čokolino Protein Power, zahvaljujući jednostavnoj i brzoj pripremi, idealan je izbor.

Protein hrani mišiće, a Čokolino Protein Power nas

Takozvani „čarobni iznos“ proteina koju mišići mogu apsorbovati u jednom obroku je između 25 i 35g proteina, a novi Čokolino Protein Power sadrži 21g whey proteina po obroku. Bogat je i magnezijumom, mineralom neophodnim za normalno funkcionisanje celog organizma. Bez njega ne bi bilo proizvodnje energije, a manjak može uzrokovati pojavu slabosti u mišićima. Vitamine B grupe organizam ne može sam proizvesti, pa ih treba svakodnevno uzimati ishranom, jer učestvuju u brojnim procesima u organizmu, uključujući stvaranje energije, rast ćelija i prenos nervnih impulsa. Vitamin C je važan deo organizma svakog zdravog čoveka, doprinosi apsorpciji teških metala, deluje kao antioksidans i proizvodi kolagen. Niz istraživanja je pokazao kako je povećanje unosa proteina najbolji način za sprečavanje ili barem usporavanje gubitka mišićne mase koji se događa s godinama, a za osobe starije životne dobi, protein koji dobijaju u svakom obroku Čokolino Protein Power je takođe dobar u održavanju vlasišta i koštanog tkiva.

Pobednički obrok za rekreativce i sportiste

Čokolino je obrok obožavan već generacijama, među potrošačima svih uzrasta, a sada je tu i ukusan Čokolino Protein Power koji će zasigurno obožavati svi rekreativci i sportisti, bez obzira na starost. Ovaj proizvod je rezultat dugogodišnjeg iskustva i osluškivanja potreba tržišta i vernih potrošača, a već 6 velikih kašika, odnosno 50g proizvoda pomešanih sa 2dl mleka rezultira ukusnim i hranjljivim obrokom, koji sa 21g whey proteina po konzumiranju, gotovo u potpunosti zadovoljava količinu proteina koju mišići mogu primiti u jednom obroku.

Za još više, bolje i jače treniranje i uživanje u sportskim aktivnostima uključite u svoju ishranu novi, moćni Čokolino Protein Power.

Više informacija o proizvodu dostupno je i na web stranici lino.eu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading