KRIZNI ŠTAB DONEO ODLUKU: Kafići rade do ponoći, ali to nije SVE!

Autor:

Vesti

31.05.2021

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na današnjoj sednici Kriznog štaba odlučeno je da će ugostiteljskim objektima rad biti produžen do ponoći, a na kioscima ćemo moći da kupujemo kao nekada, od 00 do 24 sata.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

Da se Srbija polako vraća životu na koji smo navikli, svedoči i produženi rad bioskopa, pa će poslednja projekcija biti od 23 sata.

Jedna o bitnijih odluka odnosi se i na naknadu od 3.000 dinara za vakcinisane koju će, kako je odlučio Krizni štab, moći da dobiju svi koji se za vakcinaciju prijave danas do ponoći.

Kako saznaje Blic, u narednim danima biće doneta odluka o proslavi matura, kao i pravila po kojima bi one mogle da se odvijaju.

Na današnjoj sednici odlučeno je i da će biti ukinut besplatni PCR za one koji putuju u Nemačku.

- Napominjem da, koliko kog smo željni sportskih manifestacija, slavlja, svaka vrsta okupljanja čak i sada, kada imamo razloga za optimizam moramo da se strpimo još malo - rekla je dr Darija Kisić Tepavčević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading