HAJDE DA I MI UĐEMO U ISTORIJU KAO ZVEZDA U BARIJU! Dea Đurđević podržala našu akciju: Pomozite maloj Nini!

Autor: Republika

Vesti

31.05.2021

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski telegraf je uspeo da dođe do svih 11 veličanstvenih fudbalera Crvene zvezde, koji su doneli titulu evropskog prvaka 1991. u Bariju. Svi oni su se potpisali na crveno-beli dres, a Srpski telegraf i naš portal Republika.rs odlučio je da ga iskoristi na najbolji mogući način - biće stavljen na aukciju da bismo pomogli maloj Nini Blagojević (2) za njeno bolje i zdravije sutra. Aukciju je podržala i voditeljka Dea Đurđević koji je poslao važnu poruku svima!

RepublikaFoto: Printscreen
Dea Đurđević

Voditeljka Dea Đurđević podržala je našu aukciju posvećenu sakupljanju novca za lečenje male Nine

- Imam čast da držim u ruci dres na kojem se potpisalo 11 veličanstvenih. Tada su oni ušli u istoriju i Zvezda je ušla u istoriju. Hajde da i mi uđemo u istoriju i da pomognemo maloj Nini Blagojević. Licitirajte. Da pobedi život - rekal je Dea.

Licitacija traje do 4. juna u 15 časova, tako da svi zainteresovani imaju vremena da se uključe i pomognu maloj Nini da ode na lečenje.

Ako želite da licitirate, to možete da uradite klikom OVDE.

Sav novac biće uplaćen za lečenje na klinici u Moskvi.

Podsećamo, za Ninino lečenje i putne troškove odlaska u Moskvu, potrebno je sakupiti iznos od oko 50.000 evra.

Nina je rođena 24. februara 2019. u Beogradu iz uredno vođene i kontrolisane trudnoće. Odmah po rođenju je primećeno mnoštvo kožnih promena po tipu cafe au lait - flekice zvane bela kafa. Kada je Nina napunila šest meseci, majka je na čelu primetila fibrom (izraslina sastavljena od vlaknastog i vezivnog tkiva). Često je u tom periodu bila uznemirena, neraspoložena, lošijeg apetita...

U leto 2020. roditelji su primetili da joj desno oko šeta, nakon čega je urađen neurooftalmološki pregled, na kom je uočeno da Nina ima tumor na oku. Neurološkim pregledom joj je uspostavljena dijagnoza neurofibromatosis (genetski poremećaj koji prouzrokuje formiranje tumora na nervnim tkivima). U oktobru 2020. Nina je operisana u Kliničkom centru u Beogradu, na odeljenju neurohirurgije. Nažalost, vid na desnom oku je u potpunosti izgubila. U februaru ove godine na kontrolnom pregledu ustanovljeno je da tumor ima i na levom oku.

Da bi spasla levo oko, Nina treba da ode u Rusiju, na kliniku u Moskvi, gde bi nastavila lečenje. Da bi otišla, potrebna joj je pomoć svih nas jer Ninini roditelji nisu u mogućnosti da sami snose troškove lečenja, pa se ovim putem obraćaju svim humanim ljudima da im pomognu. Nini su sredstva potrebna za lečenje, specijalističke preglede, terapije, dijagnostiku, kontrolne preglede, za lekove, kao i za putne troškove i smeštaj.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading