(VIDEO) ŠOKANTNA ISPOVEST! Biljana Aleksić progovorila o Mileni Radulović: Ne znam zašto je ćutala, verujem Miki

Autor: Republika.rs

Vesti

27.05.2021

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U emisiji Mirele Živković "Bez ustručavanja" supruga optuženog učitelja glume Miroslava Aleksića govorila je o optužbama i celom slučaju koji je aktuelan već mesecima unazad.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ, Tanjug/Jadranka lić, Youtube/Bez Cenzure - Zvanični kanal
Foto: Ilustracija

Biljana Aleksić profesorka glume na Fakultetu dramskih umetnosti ispričala je u emisiji svoje mišljenje o celom slučaju, a iznela je i detalje odnosa koji je imala sa Milenom Radulović

Kako ističe u intervjuu, teško joj pada što Aleksića viđa dva puta mesečno.

- Poslednji puta sam Miku videla pre dve nedelje, imam pravo samo dva puta mesečno da ga posećujem. Ta poseta zaista izgleda kao u američkim filmovima. Sedite vi s jedne strane, on s druge, između vas je stakleni zid kroz koji se ne čuje ništa, pričamo preko slušalica, a pored su drugi ljudi. Imamo sat vremena, što je nedovoljno.

Bezuslovno mu veruje

Biljana svog supruga brani navodeći da iza njegovog hapšenja stoji neka dodatna organizacija.

- Kod Mike se sve desilo hitro, hapšenje, sve je drugačije u odnosu na slučaj Branislava Lečića. Mislim na podatke koji se iz istrage prenose u medije. Mediji sve završavju, već su ga osudili.

Dalje kroz razgovor ističe da se nadala da će Miki biti ukinut pritvor, ali u ovom slučaju joj to izgleda nemoguće.

RepublikaFoto: instagram.com/milena.radulovic
Milena Radulović

O Mileni Radulović

- Meni je žao što Milena to nije odmah objavila, i što meni nije rekla. Neverovatno je da se nijedna od tih devojaka koje se u procesu pojavljuju kao oštećene nije obratila meni sve te godine. Zašto Milena to nije uradila, kasnije je bila moj student, bile smo veoma bliske. Znala sam mnogo detalja iz njenog privatnog života, žao mi je što nije smogla snage da to uradi ranije. I to što su sve te devojke ćutale sve to vreme, a ja sam bila tu pored njih je doprinelo mom uverenju da verujem svom suprugu da to nije učinio.

Dalje priča da joj nije logično da roditelji tih devojaka nikada ništa nisu primetili.

- Ja nisam primetila traume kod njih, dolazile su kod mene na časove.

Na pitanje kako gleda na to što Milena Radulović planira da snimi seriju po ovom događaju, Biljana odgovara:

- Bizarno, tim pitanjem treba da se bavi pravnička struka, još uvek ne znam da li ću ih tužiti, sada ne mogu da razmišljam o tome.

- Sud je jedino mesto gde ovo može da se reši, ovo je slučaj bez presedana. Duboko se nadam da će Miki suditi po zakonu i po savesti.

O Mikinoj školi glume i njegovim surovim metodama vaspitanja

- Ono što je bilo glavno i osnovno - on je bio strog, on je mnogo zahtevao, moralo je da se radi, moralo je da postoji disciplina i samodisciplina. Ove stvari ponekad nisu bile prijatne, nekad su bile sasvim normalne. Ovim sada demonizovanjem neću da se bavim. Imam osećaj da je ceo proces suđenje njegovom metodu. 

Da podsetimo Mika Aleksić (69), vlasnik i predavač u dramskom studiju "Stvar srca", u pritvoru je nakon teških optužbi za silovanja i polna uznemiravanja, koje je protiv njega iznelo nekoliko polaznica škole.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading