NE IZLAZITE BEZ KIŠOBRANA: Danas svežije i oblačno, u većini krajeva MOGUĆI PLJUSKOVI

Autor:

Vesti

26.05.2021

05:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U noći ka sredi prolazna kiša i lokalni pljuskovi u većini krajeva. U sredu svežije i prijatnije vreme u svim predelima uz promenljivu oblačnost sa sunčanim periodima i retkom pojavom kratkotrajne kiše, pre svega na istoku i jugu Srbije ujutru, a zatim i krajem dana.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ

Vetar slab severni i severoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 8°C u Somboru do 16°C u Negotinu, a maksimalna od 21°C na severu Vojvodine do 26°C u Negotinu.

U Beogradu u noći ka sredi prolazna kiša i lokalni pljuskovi. U sredu svežije uz umerenu oblačnost sa sunčanim periodima. Vetar slab severnih pravaca. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 12°C, a maksimalna 23°C.

U Vojvodini takođe tokom ranih jutarnjih sati prolazna kiša i lokalni pljuskovi. U sredu svežije uz umerenu oblačnost sa sunčanim periodima. Vetar slab severni i severoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 8°C u Somboru do 11°C na jugu Vojvodine, a maksimalna od 21°C do 23°C.

Narednih dana i dalje šaroliko. U četvrtak i petak promenljivo oblačno i nestabilno uz moguću kratkotrajnu kišu i lokalne pljuskove sa većom šansom na istoku, jugu i jugozapadu Srbije, dok bi na severu preovlađivalo suvo vreme. Za vikend sveže za ovo doba godine i promenljivo oblačno sa povremenom kišom i pljuskovima i sa manje sunčanih perioda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading