POKRENUTA INTERNA PROCEDURA: Kompanija "Hleb i kifle" se OGLASILA povodom SKANDALOZNOG PONAŠANJA svoje radnice

Autor:

Vesti

25.05.2021

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pekara "Hleb i kifle" oglasila se povodom skandaloznog snimka koji se pojavio na društvenim mrežama, a na kom radnice ove firme ne dozvoljava da se u Knez Mihailovoj ulici odigra humanitarna predstava.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Foto: Ilustracija

Republika je stupila u kontakt sa kompanijom "Hleb i kifle" kako bi saznao da li su upoznati sa incidentom, kao i da li će radnica biti sankcionisana.

Kako su istakli, kompanija je upoznata sa incidentom koji se desio ispred jedne njihove radnje, a čiji je akter nažalost njihov zaposleni.

- Kompanija "Hleb i kifle" koja posluje kao društveno odgovorna kompanija ne odobrava ovakvo istupanje, posebno kad je humanitarna akcija u pitanju. Pokrenuta je interna procedura, kako do sličnih incidenata više ne bi dolazilo.

Posebno važan segment našeg poslovanja je građenje kvalitetnih odnosa sa zajednicom u kojoj poslujemo. Iz tog razloga kompanija "Hleb i kifle" pomaže lokalnu zajednicu i već godinama donira hranu Narodnoj kuhinji Srpske pravoslavne crkve - stoji u odgovoru koji smo dobili.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading