PANIKA NA ZLATIBORU! GONDOLA OSTALA SA PUTNICIMA U VAZDUHU: Čovek kopao kanal pa presekao KABLOVE za napajanje!

Autor:

Vesti

23.05.2021

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juče popodne ko se našao u jednoj od kabina zlatiborske gondole mora da je doživeo veliku neprijatnost kada je stao ceo sistem i ostao da visi u vazduhu. Do kvara je došlo usled presecanja kabla za napajanje, ali na svu sreću odmah je uključeno pomoćno napajanje, te su putnici bezbedno stigli do stanica gondola.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Foto: Ilustracija

- Zbog nepredviđenih okolnosti i kvara na elektro mreži gondola je juče u 15.40 ostala bez napajanja i stala sa radom. Uz pomoćno napajanje svi putnici su uspešno evakuisani. Do kvara je došlo kada je privatno lice na lokaciji Kobilja glava, kada je kopao kanal za vodu presekao kablove za napajanje – rekao je izvršni direktor JP "Gold gondola" Milomir Tucović, prenosi Informer.

On je dodao da se JP "Gold gondola" izvinjava svim putnicima na neprijatnosti i poziva sve koji su oštećeni da se jave u toku dana ili najkasnije u ponedeljak kako bi iskoristili svoje karte i ponovo se vozili ili ukoliko žele da im se refundira novac. 

- Pravo na refundaciju imaju svi putnici koji su se prijavili na stanicama posle 15 časova i oni koji nisu iskoristili povratak sa stanice Tornik. Putnici koji su ostali na stanici Tornik su autobusima vraćeni u centar Zlatibora - kaže Tucović.

Kvar je otklonjen juče popodne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading