(FOTO, VIDEO) PAR IZ ENGLESKE ŠOKIRAN SRBIJOM! Ljudi, nećete verovati...!

Autor: Republika

Vesti

20.05.2021

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moli i Met, mladi par iz Londona, već neko vreme boravi u poseti našoj zemlji.

RepublikaFoto: printskrin

Posle uzduž i popreko pređene Vojvodine, zaputili su se na jug uživajući u Kragujevcu, Nišu i Leskovcu, a sada je čini se došao red da obiđu srpske planine.

Oduševljenju našom hranom, ljudima, arhitekturom i mestima nije bilo kraja, pa je pala odluka da neko vreme provedu i na Zlatiboru.

Odande su se uputili na Taru i, prema njihovim rečima, ostali šokirani onim što su videli. Najpre su stigli na Mitrovac i posetili informativni centar, gde ih je zatekla, ali i zabrinula činjenica da postoji mogućnost da nalete na mrkog medveda i ta misao ih nije naspustila ni kasnije, krenuvši u obilazak.

Odlučili su da otkriju šta to kriju poznati vidikovci.

- Ovo ovde je kanjon Drine, prirodna granica između Srbije i Bosne, jel možete uopšte da zamislite da je ovo Bosna? Nisam očekivala ovo, nisam očekivala da će biti ovako dobro - kaže Moli, pokazujući pogled vidikovca.

RepublikaFoto: printskrin

- Ovo mora da je najlepša tačka Srbije, bukvalno sam ostao bez teksta - kaže Met.

Potom su otišli na glavni vidikovac Banjska stena.

- Izgleda kao pozadina na ekranu! Nećemo stići sve što smo planirali, jer smo se zadržali ovde, ali nije nam žao, jer je ovo jedan od najlepših pogleda koje možete da nađete bilo gde u svetu - oduševljavao se Met.

Na kraju video snimka, sa pratiocima su podelili i utiske o ovom delu naše zemlje.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading