Slobodna VAKCINACIJA iz TC Ušće seli se u BEOCENTAR: Imunizacija od vikenda!

Autor: Republika

Vesti

17.05.2021

07:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji je do juče imunizovano 38,5 odsto građana, 30 odsto je primilo drugu dozu, a u Beogradu, koji je najviše odmakao u imunizaciji, više od 47 odsto je vakcinisano prvom dozom a 38 odsto drugom, izjavio je jutros Zoran Bekić, direktor Doma zdravlja Savski venac i punkta za vakcinaciju na Beogradskom sajmu.

RepublikaFoto: pexels.com
Foto: Ilustracija

On je za K1 Televiziju rekao da je na Beogradskom sajmu dato 335.000 doza, a da je 145.000 ljudi dobilo drugu dozu.

- Naš plan je da do kraja juna stignemo do tri miliona vakcinisanih, fali nam još malo i zato se nastavlja sa slobodnom imunizacijom, na svih 225 punktova - rekao je Bekić.


Naveo je da su domovi zdravlja širom Srbije otvoreni od 9.00 do 19 časova.

Bekić je najavio da se planira premeštanje slobodne vakcinacije iz Tržnog centra Ušće u Beocentar i da bi ona trebalo da počne sledećeg vikenda.

Prema njegovim rečima. Ušće je već uspelo da postigne cilj, budući da je u njemu vakcinisano 6.000 građana, a namera je da se vakcinacija radi i u drugim tržnim centrima gde dolazi dosta ljudi.

Bekić nije mogao da precizira da li će se imunizacija paralelno obavljati u više tržnih centara, ali je najavio da će se slobodna imunizacija posle Beocentra odvijati i u Tržnim centrima Rajićeva i u Delta sitiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading