NEMA GUŽVE NA EVZONIJU! Seničić potvrdio: BEZ ZADRŽAVANJA na ulasku u Grčku!

Autor:

Vesti

16.05.2021

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama i u pojedinim medijima se pojavila informacija da na graničnom prelazu Evzoniju vlada velika gužva, kao i da Grci, navodno, ne dozvoljavaju da na graničnom prelazu Evzoni uđe dnevno više od 400 vozila.

RepublikaFoto: printskrin
Evzoni

Potvrdu na ovu temu potražili smo i od Aleksandra Seničića, direkora Nacionalne asocijacije turističkih agencija Srbije (YUTA), koji kaže da zadržavanja na graničnom prelazu Evzoni za sada nema.

- Zadržavanja nema, posebno u ovo doba godine. Tačno je da postoji limit ulaska od 400 vozila, ali se ta brojka ne odnosi na autobuse, i ona se ukida 24. maja - rekao je Seničić za Srpski telegraf.

Podsetimo, naš list je već pisao kako se šire laži o Grčkoj da bi odvratili Srbe od odlaska na more.

Mnogobrojna navodna pravila koja su uveli Grci, nakon što su prethodnog vikenda i zvanično otvorene plaže u toj zemlji, ispostavilo se kao najobičnija obmana, koju, očigledno, plasiraju oni koji bi iz ovih ili onih razloga da pokvare turističku sezonu u zemlji Helena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading