Kompanija „Dunav osiguranje“ kroz podršku projektu „S Tamarom u akciji“ već petu godinu zaredom pomaže najugroženijim porodicama širom zemlje

Autor:

Vesti

12.05.2021

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pod sloganom “Prijatelj od detinjstva” Kompanija “Dunav osiguranje” svoju misiju podrške projektima društvene odgovornosti sprovodi posebno brinući o društvenoj zajednici, stvaranju lepšeg i humanijeg okruženja i boljih životnih uslova. Višegodišnje partnerstvo Kompanije i projekta “S Tamarom u akciji”, koje je ušlo u petu godinu, potvrda je ovakvog poslovanja i želje da se kroz zajedničke napore brojnim ugroženim porodicama obezbedi siguran dom i dostojanstveni uslovi za život.

Foto: Promo foto

Od početka ove saradnje, “Dunav osiguranje” je učestvovalo u renoviranju 116 kuća socijalno ugroženih porodica koje žive na teritoriji cele Srbije. Na taj način Kompanija je pomogla da preko 700 ljudi, od kojih je oko 470 dece, dobiju daleko bolje životne uslove, osiguravajući na taj način oko 9.300 kvadrata kuća. U okviru ovog projekta, svaka kuća je dobila osiguranje domaćinstva “Čuvar kuće”, dok porodice na teritoriji Kosova i Metohije dobijaju polise životnog osiguranja.

Pored renoviranja domova, Kompanija “Dunav” je zajedno sa Tamarom i ‘akcijašima’ učestvovala i u obnovi i rekonstrukciji više osnovnih škola, stvarajući na taj način bolje uslove za obrazovanje dece, posebno u seoskim sredinama, i to u selu Knić kod Gruže, Mečkovac kod Vranja i Izvor kod Pirota. Pored podrške u nabavci materijala za renoviranje, najmlađima su darovane igračke, garderoba, sportska oprema i sve one potrepštine koje ih mogu usrećiti na putu njihovog odrastanja.

Humanost projekta i podrška mališanima, posebno su bile značajne kroz donacije Kliničkom centru Kragujevac za ugradnju lifta na klinici za pedijatriju, kao i zajedničkom renoviranju kuće Udruženja Nurdor, namenjene oporavku dece obolele od raka. Na taj način omogućeno je da mali- veliki borci i njihovi roditelji dobiju mesto za boravak i ozdravljenje.

Kompanija “Dunav osiguranje”, kao odgovoran prijatelj, još jednom je potvrdila svoju bezrezervnu podršku društvenoj zajednici i potvrdila da ostaje i u narednom periodu prijatelj i oslonac onima kojima je pomoć najpotrebnija, doprinoseći tako stvaranju lepšeg i humanijeg društva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading