(FOTO, VIDEO) OTKRIVAMO: Pogledajte šta se sve krije u autobusima za vakcinaciju

Autor:

Vesti

07.05.2021

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Aleksandar Vučić obišao je danas mobilni punkt za vakcinaciju u selu Zvečka kod Obrenovca, a ispred autobusa u kojem je proces imunizacije danas počeo dočekao ga je veliki broj građana.

RepublikaFoto: Republika

Da su se grad Beograd i Goran Vesić zaista potrudili da sve protekne u najboljem redu, i da je organizacija na vrhunskom nivou možete i da se uverite sami, jer vam portal Republika otkriva kako izgleda unutrašnjost autobusa.

Opremljen je svim potrebnim sredstvima, tako da kada ima mogućnosti, produženim kablovima može da se priključi na gradsku mrežu. Takođe, tu je agregat, UPS (uređaj za besprekidno napajanje). 

Priključci za struju, vodu i kanalizaciju se nalaze na prednjoj levoj strani autobusa sa spoljne strane, u boksu koji je ispod vozačevog prozora.

Napravljeno je pet nezavisnih napajanja frižidera kako bi bili sigurni da će uvek vakcine biti na optimalnoj temperaturi

Priključak za struju je monofazni 220V. U boksu se nalazi monofazna viljuška sa kablom dužine 30cm. Priključivanje se uvek vrši produžnim kablom.

Priključak vode je crevo od pola metara sa brzom spojnicom. Što se kanalizacije tiče, priključak je fleksibilno PVC crevo prečnika 40mm. Crevo se sprovede u kanister u koji će se ulivati prljava voda iz lavaboa i prazniti kanister po potrebi.

Takođe, autobus poseduje i akumulator-invertar, koji se automatski aktivira u slučaju kada nije priključeno napajanje autobusa preko gradske mreže ili agregata.

Tu je i uređaj za besprekidno napajanje. Automatski se aktivira u slučaju kada nestane napajanje iz svih ostalih izvora. UPS napaja samo frižider i obezbeđuje rad oko 20 minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljubica

09.05.2021 21:15

Ovaj Vuk Mob je veća tračara od svake žene. Što tamo nije rekao šta je čuo?