LICEMERNI ĐILAS OKRENUO ĆURAK NAOPAČKE: Pre ČETIRI godine hvalio istraživanje rude litijuma, a sada ruši šansu za bolji život Lozničana

Autor:

Vesti

06.05.2021

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik SSP-a Dragan Đilas svoje učešće u politici koristi samo i isključivo zarad uvećanja svog ličnog bogatstva a ne za bolji standart građana Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Dragan Đilas

Dokaz tome su brojne kontradiktornosti koje ga prate a poslednja u nizu je i ona koja se odnosi na nalazište litijuma kod Loznice koje je najveće u Evropi.

Svojevremeno za časopis "Nedeljnik"  Dragan Đilas je dao intervju  u kome je govorio o aktuelnoj vlasti u Srbiji ali i o opoziciji, kao i o tome šta bi trebalo da se uradi i na koje stvari više da se obrati pažnja u državi kako bi ona prosperirala.

Tada je Đilas napomenuo da je jako važno podstaći ekonomiju, otvoriti fabrike i zaposliti više ljudi. A ideja mu je tada bila da se otvori fabrika baterija kod nas jer je kod Loznice pronađen rudnik litijuma, čije je nalazište najveće u Evropi.

Foto: printscreen
Đilasovci na protestu

Tada je Đilas rekao da je to velika šansa za Srbiju, gde će moći da se zaposli na hiljade i hiljade radnika i tako stvori brend od naše zemlje. A sada, upravo zbog nedostatka političkih ideja ruši tu ideju, i šansu za bolji život lozničana i cele Srbije.

Ali Đilas ne bi bio Đilas, ako ne bi bio kontradiktoran i ponašao se a i pričao onako kako vetar duva. To dokazuje i prostest ispred SANU koji je organizovala njegova stranka, a koja se, gle čuda tiče upravo zabrani rudnika litijuma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ivana

06.05.2021 20:35

Smeta mu što će preuzeti posao Rio Tinto a ne on.

Rada N

07.05.2021 04:10

A kada je to Đilas bio iskren.

Pametnica

07.05.2021 06:29

Jesi Djiki zut, a postao si i crn, ne mozes iz blata da se izvuces...