(VIDEO) LUDILO MOZGA - VULETIĆ POVILENEO! Bivši potpredsednik Partizana se bacaka u kolima uz Vojaževu pesmu!

Autor: Republika

Vesti

29.04.2021

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji potpredsednik FK Partizan Vladimir Vuletić pokušava da bude duhovit, a jedino što uspeva da od sebe napravi klovna!

RepublikaFoto: ST/A. NALBANTJAN
Vladimir Vuletić

Bivši potpredsednik FK Partizan Vladimir Vuletić koji je u žižu javnosti dospeo nakon povezanosti za Veljkom Belivukom, zvanim Velja Nevolja, ponovo se bahati u saobraćaju, a ovoga puta pevao je uz popularnu pesmu "Plaši" koju izvodi Vojaž.

Naime, kako se može videti na snimku, Vuletić dok sedi u automobilu peva i igra uz pesmu koja je inače snimana za film "Južni vetar - 2".

"Ona igra, ona igra, igra celu noć A bam-bam-bam Fon zvoni, nešto gori, policija (Policija) Slomim novi Rollie, kupim dva (Kupim dva) I svaki poziv je poslovan Veza direkt sa Kosova Prepoznatljiva osoba A bam-bam-bam" - glase stihovi pesme koja Vuletić peva.

Podsetimo, Vuletić je dospeo u žižu javnosti zbog veza sa Veljkom Belivukom, osumnjičenim za organizovanje kriminalne grupe, ubistava, prodaje droge i druga krivična dela. Takođe je osvanuo i Vuletićev razgovor s Veljkom Belivukom u kome konstatuje da ga "voli", a onda se otkrilo i da ga je posećivao dok je Velja Nevolja bio u kućnom pritvoru.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading