Danas proleće, A OD KRAJA VIKENDA TOTALNI PREOKRET

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

24.11.2017

07:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji danas ujutru magla ili niska oblačnost duž kotlina i rečnih tokova. Tokom dana u većem delu pretežno sunčano i toplo za ovo doba godine, samo na istoku umereno do potpuno oblačno i suvo.

RepublikaFoto: pixabay.com
Tokom dana sunčano, tempe4ratura do  17 stepeni

Najniža temperatura od minus 3 do 6 C, najviša dnevna od 11 do 17 C, saopštio je Republički hiodrometeorološki zavod.

I u Beogradu danas pretežno sunčano i toplo za ovo doba godine. Duvaće slab do umeren južni i jugozapadni vetar. Najniža temperatura oko 6 C, najviša dnevna oko 15 C.

Sunčano će u većem delu zemlje biti i u subotu, mada u košavskom delu s pojačanim vetrom. Kasno posle podne i uveče u subotu naoblačenje će najpre zahvatiti zapadne i severozapadne krajeve, a u toku noći usloviće kišu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Toplo vreme zadržaće se do kraja vikenda

U nedelju oblačno, hladno, mestimično s kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom. Posle podne i uveče u nedelju na severozapadu i zapadu, a u ponedeljak i u ostalim krajevima padavine će prestati, a u utorak i veći deo dana u sredu očekuje nas suvo i hladno vreme.

U sredu posle podne na severozapadu, uveče i u toku noći i u ostalim krajevima naoblačenje, mestimično sa kišom. Do kraja perioda meteorolozi očekuju oblačno vreme, mestimično sa kišom, a u brdsko planinskim predelima sa snegom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading