ZAŠTO RAĐA DETE KAD NE MOŽE DA PRIUŠTI NI KOLA: Ispovest mladića koji nije hteo da ustupi mesto trudnici ZAPALILA društvene mreže!

Autor:

Vesti

23.04.2021

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priznanje jednog momka iz prevoza izazvalo je usijanu raspravu na društvenim mrežama.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Foto: Ilustracija

- Ovo se desilo sinoć, a porodica je besna na mene. Ja i dalje ne vidim šta sam loše uradio. Krenuo sam autobusom nazad kući sa posla. Inače idem kolima, ali sam imao udes i kola su još na popravci. Zbog pandemije, moramo da pazimo na odstojanje zbog čega je broj slobodnih mesta za sedenje u prevozu dodatno smanjen - započeo je mladić i dodao:

- Moj posao je takav da sam na nogama ceo dan, a smena mi traje 10 sati. Grozan posao, ali plata je dobra. Nakon radnog dana, noge me ubijaju i vapim za svakim trenutkom kada mogu da sednem i odmorim budući da od moje stanice do kuće ima još 20 minuta hoda. Sinoć sam, dakle, bio u autobusu kada je ušla trudnica u poodmakloj trudnoći. Video sam da pogledom traži slobodno mesto. Nije ga bilo. Ja sam joj bio najbliži, pa me je pogledala u nadi da ću ustati. Imao sam slušalice i pretvarao se da je ne čujem, ali obratila mi se - rekao je on i nastavio:

- Nisam bio nepristojan, samo sam joj rekao da me bole noge, da mi je posao naporan i da joj neću ustati. Počela je da kuka kako je trudna, kako je samohrana. Rekao sam joj da mi je žao, ali da je to njena lična odluka i da ne može da očekuje od drugih da joj čine usluge zbog njenih ličnih izbora. Što sam joj ja kriv što je rešila da rodi dete a ne može da priušti ni kola? - rekao je on, prenosi Kurir.

- Na kraju se u raspravu uključio i neki starac koji mi je rekao da sam "bezvredno đubre" i ponudio joj svoje mesto, a onda nastavio da gunđa o nama mladima. Samo sam gledao kroz prozor i pravio se da ne čujem. Na kraju je i vozač zakočio pa su se oboje sapleli, uskomešali i počeli da me zajednički psuju, ali ignorisao sam ih.Kad sam stigao kući, rekao sam sve sestri koja je besnela na mene, kao i moji roditelji. Ja i dalje ne vidim u čemu je problem - kaže mladić.

Prirodno, većina je potpuno zgrožena postupkom mladića, ali ima i onih koji kažu da razumeju njegov postupak i da bi postupili slično!

- Jesi li možda znao da, pored toga što je to džentlmenski, takođe je preporučljivo da ustaneš jer trudnice teško održavaju ravnotežu? - pitaju ga na forumu, dok drugi dodaju da, možda čak i ako nije nepristojan što nije ustao, pričom o kontracepciji i abortusu svakako se pokazao kao nečovek.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading