(VIDEO) KAMIONDŽIJE MUKU MUČE SA MIGRANTIMA! Novi snimak isplivao na TikToku: Leže na kutijama, zaštićeni samo ciradom

Autor:

Vesti

22.04.2021

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Migranti koji pokušavaju preko balkana da se domognu evrope koriste razne načine kako bi što pre stigli do odredišta, a Srbija im je glavna putanja.

RepublikaFoto: Youtube/ Cazin.NET
Foto: Ilustracija

Oni često svoje snimke objavljuju na društvenim mrežama a ponajviše na TikToku. 

Kako bi što pre stigli do Mađarske granice koriste rutu koja ide preko Srbije pa tako i srpske šlepere koje im je jedno od glavnih prevoznih sredstava.

Vozači kamiona muku muče sa ovom sve učestalijom pojavom jer migranti koriste priliku kada vozač nije blizu vozili ili dok spava, te obiju zadnja vrata i ušunjaju se u tovarni prostor. I tako, vozač ne znajući da ima slepe putnike preveze ih ceo put sve do granice sa evropskom unijom gde oni obično i bivaju otkriveni.

U tom slučaju, najveći problem dobije upravo vozač jer se optuži za krijumčarenje i tako bude podvrgnut sudskom procesu i kaznama koje nisu nimalo blage pogotovo ako se migranti otkriju na teritoriji EU. Dok, migranti koji su glavni krivci budu transportovani u najbliži prihvatni centar.

Snimak koji objavljujemo u kome se vidi da njih nekoliko leži na tovaru dok je prikolica kamiona prekrivena samo ciradom. 

 

 

Ovo ne samo da je opasno po njih jer uslučaju da dođe do nezgode smrtnost je veoma velika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading