Klasičan stil je sinonim za estetiku

Autor:

Vesti

21.04.2021

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako želite sklad i raskoš u vašem domu, a ujedno i stil koji nikada ne izlazi iz mode i koji kroz vreme neće zahtevati kupovinu novog nameštaja kako biste ispratili trendove, onda treba da se odlučite za klasičan stil.

Foto: Promo foto

Da biste uvideli svu lepotu ovog stila, vreme je da se upoznate sa njegovim predstavnikom, a to je kolekcija KORA. Čini je više od trideset komada nameštaja u beloj i braon boji, koji vam omogućuju najrazličitije kombinacije, obezbeđujući svu potrebnu funkcionalnost. Elementi klasičnog stila su nežnog i prefinjenog izgleda, a eleganciji svakako doprinose metalne ručice sa dosta detalja. Kombinacija ovih elemenata se savršeno uklapa sa pastelnim bojama zidova, nameštaja i dekoracije, kao i mirnim roze i ljubičastim tonovima, ali su dozvoljeni i floralni motivi neutralnih boja, za one koji to vole.

Možete iskoristiti sve segmente iz ove kolekcije, jer pruža veliki broj mogućnosti, a možete izabrati i samo jedan komad nameštaja i oko njega napraviti svoj udoban kutak.

Uvek nam je vrlo važno da iskoristimo svaki kutak prostorije koja nam je na raspolaganju za uređivanje, zbog toga je odabir ugaonog dela odlično rešenje. Ugaona komoda KORA KKN1, u belom dezenu, koja poseduje praktičan prostor za odlaganje stvari, savršeno će se uklopiti u ambijent. Dodatak komodi je poluzastakljena ugaona vitrina KORA KNN1, idealna za dnevnu sobu. Ukoliko vam i dalje nedostaje prostor za postavljanje omiljenih detalja, u pomoć „priskače“ otvorena polica KORA KR1, a ako ipak više volite poluzastakljene komade, možete izabrati vitrinu KORA KRW1.

Kada dođe vreme da se preuredi spavaća soba, garderober je svakako nešto što je neizostavno, a kako biste i u tom kutku za spavanje imali ovakav stil, u ponudi vam je garderober KORA KS1. Uz njega se savršeno uklapa i komoda KORA KK2, koja pored otmenog izgleda može da se pohvali i funkcionalnošću, jer sadrži četiri praktične fioke.

I dnevna soba može biti uređena u klasičnom stilu, pa tako komoda KORA KK2 može ispratiti svaki ambijent i, pored toga što zrači estetikom i funkcionalnošću, uklapa se sa ostalim nameštajem. Dodatnu dekoraciju možete postaviti na gornju policu, a ukoliko je stavite ispred sivog zida,  postići ćete odličan kontrast, kojim ćete ostvariti neodoljiv efekat.

Foto: Promo foto

S obzirom na to da je kolekcija KORA dostupna i u braon boji, ljubitelji klasičnog stila, takođe imaju na raspolaganju široku ponudu nameštaja u tamnijem drvo dekoru. Ovoj kolekciji pristaju zidovi boja toplije palete, uglavnom boje zemlje i sunca, do intezivnih kolorita žute, narandžaste i zelene boje. Ako ipak više volite tapet na zidu, dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu da se poigrate sa ornamentima neutralnih nijansi peska.

Dekoracija je uvek i više nego poželjna, a ovaj stil podrazumeva da ona bude u vidu umetničkih detalja od keramike i porcelana, kao i metala, čiju bi boju svakako trebalo uskladiti sa ručicama na nameštaju.

Ukoliko se odlučite za zastakljene vitrine, poput vitrine KORA KRW2, možete ih ispuniti knjigama i napraviti od njih malu kućnu biblioteku. Pored bibioteke, za ljubitelje televizije nudi se i TV polica KORA KRT, koja se odlično uklapa. Kako bi dnevna soba bila kompletno opremljena i dala potpuni komfor, klub sto KORA KL2 je takođe njen neophodan element.

Za koje god elemente da se odlučite, u beloj ili braon boji, sigurno nećete pogrešiti. Pored estetski lepog ambijenta, poželjno je da oni budu svetli i prozračni. Za slučaj da prirodna svetlost nedostaje, uvek možete dodati lampe, staklene ili kristalne lustere, kao i svećnjake. Dodatnu energiju možete uneti sobnim biljem koje će svakako oplemeniti prostor, a ukoliko nastavite da pratite svoj osećaj i želje, ideje će iznova navirati i vaš kutak će biti sve lepši i prijatniji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading