KONAČNO! Poznati meteorolog izneo DUGOROČNU PROGNOZU: Evo kad nam stižu topliji dani, i kakvo nas LETO OČEKUJE

Autor:

Vesti

18.04.2021

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati srpski meterorolog Đorđe Đurić bio je gost Novog jutra na TV Pink, gde je pričao šta čeka Srbiju narednih sedmica i kakvo nam se leto bliži.

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

Đurić je precizirao da smo na pragu pravih prolećnih dana, ali i da nam sledi ponovno zahlađenje sa manjim intezitetom. Takođe, najavio je građanima Srbije toplo leto.

- Temperature su sada znatno ispod proseka. Zahvaljujući kiši, nema mraza. April će biti promenljiv, kao što je započeo tako će i završti. Ušli smo u topli deo godine, već sledeće sedmice vreme će biti u skladu sa kalendarom. Negde u sredu četvrtak imaćemo pravih prolećnih 19, 20 stepeni. Sledi nam i još jedno zahlađenje ali neće biti kao ovo sada što je bilo - rekao je Đurić.

On je otkrio i kakvo nas leto čeka.

- April zna da bude promenljiv. Biće toplo leto, ali ovo neće biti nešto ektremno. Svakako će leto biti toplo, ali i sa pljuskovima - izneo je Đurić svoju prognozu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading