DAČIĆ OTKRIO: Mira mi je poslala imena izdajnika i zamolila me da im nikad ne pomognem!

Autor:

Vesti

12.04.2021

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Skupštine i Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić gostujući u emisiji "Ćirilica" govorio je o hapšenju Slobodana Miloševića, njegovom izručenju u Hag i odnosu sa njim i njegovom suprugom Mirjanom Marković.

RepublikaFoto: printscreen/TV Happy
Ivica Dačić

- Mira mi je u jednom pismo koje sam ja doneo ovde rekla da ona mene nikada pre nije podržavala pa da je samim tim ja nikada nisam ni razočarao. Razočarali su je oni kojima je verovala. Poslala mi je i pesme koje su bile njihove pesme, nje i Miloševića, to su "Tamna je noć" i "O, bela ćao". Takođe, napisala mi je ko su po njoj bili izdajnici, a da nisu iz sveta politike. Imenovala je Sentu i onog kardiologa sa VMA, Zdravko se zvao, zaboravio sam prezime, on nije želeo da ode u Hag. Mira mi je napisala i imena njihovih pet, šest ličnih prijatelja za koje me je zamolila da im nikad ne pomognem - rekao je Dačić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading