Još jedna novinarka doživela HOROR NA POROĐAJU: Vređali su me, ispustili bebu, PA SE SMEJALI!

Autor:

Vesti

12.04.2021

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je nedavno novinarka i infuenserka Mina Smiljanić iznela optužbe protiv anesteziologa iz jednog beogradskog porodilišta, navodeći da ju je on vređao i udarao, oglasile su se i brojne druge žene, iznoseći neprijatnosti koje su doživele.

RepublikaFoto: printscreen/RTS
Ivana Rafonjić

Sada je svoje horor iskustvo za Beogradsku hroniku podelila i novinarka RTS-a Tijana Rafonjić. Ona je u 34. nedelji trudnoće, shvativši da nešto nije u redu morala da ode u porodilište. Ispostavilo se da beba nema srčane radnje i upućena je u salu za porođaj, gde je, kaže, dugo bila sama. Rekli su joj da u takvim situacijama carski rez nije praksa.

Nakon toga je došao doktor da joj da epiduralnu anesteziju, a zatim je, saznavši da je novinarka, počeo da je vređa.

- Svi vi novinari, sudije i tužioci ste šljam ovog društva, ne mogu ni da zamislim na koji način dolazite do funkcija, ne mogu da zamislim, ovo društvo bi bilo mnogo lepše da ne postojite.

Prema Tijaninim rečima, ona je bila sama u sali 20-ak minuta iako je porođaj počeo, a onda su došli svi, pa je usledio novi šok.

- Oni su prosto bebu ispustili iz ruke i počeli da se smeju. Nisam znala da li sam u nekom filmu horor ili šta se dešava oko mene, ali taj smeh i ovog trenutka na mene utiče da se zaledim - rekla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading