Premijerka Srbije najavila povratak u školske klupe: EVO KADA SE ĐACI VRAĆAJU U ŠKOLE!

Autor: Republika

Vesti

12.04.2021

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako se nastavi stabilizacija epidemiološke situacije u Srbiji, od narednog ponedeljka, 19. aprila, nastava se vraća u škole, i izvodiće se po modelu od 1. septembra, rekla je danas premijerka Ana Brnabić.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Ana Brnabić

- Razgovaraćemo tokom ove nedelje još, ako se nastavi stabilizacija kao što postoje pokazatelji da hoće mi ćemo 19. aprila vratiti nastavu u škole - kazala je premijerka.

Ona je pojasnila da će se nastava izvoditi na isti način, kao što je bio slučaj od 1. septembra, po smenama, sa manje učenika u odeljenjima, uz obavezu nošenja maski.

- Tako će biti dok ne budemo imali u potpunosti situaciju pod kontrolom i dok ne pobedimo u vakcinaciji, kako bismo mogli da se vratimo normalnom životu -  rekla je Brnabić, prenosi Kurir.

Ona je danas bila u Prvoj beogradskoj gimnaziji, gde je prisustvovala predstavljanju novog portala "Moja srednja škola" i prezentaciji pametnih IT kabineta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Deki

13.04.2021 17:45

Nema potrebe da se djaci vracaju u skole.Ocene su date i mpze lagano da se privede onlajn nastavom kraj godine