SKANDAL U OSNOVNOJ ŠKOLI NA ČUKARICI: Majka nastavnika oralno zadovoljila kako bi sinu popravila ocenu

Autor:

Vesti

10.04.2021

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majku učenika jedne osnovne škole u beogradskoj opštini Čukarica seksualno je zlostavljao nastavnik kako bi njenom sinu popravio ocenu. Tek kad ga je oralno zadovoljila, nastavnik joj je saopštio da on zapravo i nije predavao njenom sinu, već njegov kolega. Ovaj slučaj iz 2012. godine i dalje šokira javnost.

RepublikaFoto: printscreen/Google Earth
Foto: Ilustracija

Očajna majka tada nije prijavila slučaj policiji, a o svemu nije bila obaveštena ni direktorka škole. Dotična gospođa, bila je u šoku posle svega što joj se tada dogodilo, razmišljala je da li uopšte da obavesti MUP o ovom slučaju, ali bila je uplašena zbog otkrivanja njenog identiteta u javnosti, čime bi osramotila i sebe i sina.

Kada se nasamo našla sa nastavnikom, on joj je tražio da ga zadovolji. Prvo je odbijala da to učini, ali ju je on ubeđivao kako će jedino time pomoći sinu koji ima lošu ocenu iz predmeta. Pristala je da ga oralno zadovolji, ali kada mu je ispunila želju, on joj je rekao da nema veze sa predmetom i da drugi kolega predaje njenom detetu – istakao je izvor lista.

Direktorka škole izjavila je tada da prvi put čuje za tako nešto.

– Mi imamo školskog policajca, koji je po ceo dan u školi. Nije nam ni policija dolazila. Ne verujem da bi neko mogao to da sakrije od tetkica i dece – smatrala je direktorka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading