(FOTO) Preodvratno! ŠOK OBAVEŠTENJE NA BEOGRADSKOJ ZGRADI: Ono što je komšija uradio, ZGROZILO je ostale stanare!

Autor: Republika

Vesti

07.04.2021

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obaveštenja koja s vremena na vreme osvanu na zgradama u Srbiji, često su pravi pokazatelj pravog stanja u našem društvu kada su kultura, poštovanje ljudi, kućnog reda i okruženja u pitanju...

RepublikaFoto: googlemaps.com/prinskrin
Foto: Ilustracija

Jedno obaveštenje koje se danas pojavilo na društvenim mrežama je ostavilo bez teksta sve one koji su ga pročitali jer prevazilazi sve ono što smo dosad videli!

- Civilizacijo, od komšije koji se ispovraćao kroz prozor na komšijske limove, možemo očekivati i da će nuždu izvršiti kroz prozor. Komšije, operez! Hvala - napisao je, očigledno besan, stanar zgrade u kojoj se dogodila ova neprijatnost. 

Osim što je reč o nekulturi, radi se i ugrožavanju zdravlja ljudi u okruženju.

- Ovo se radi u vreme zaraze koronom - napisao je autor nesvakidašnjeg obaveštenja. 

Foto: Printscreen
NEKULTURNO DO KOSKE Nesvakidašnje obaveštenje kao reakcija na bezobzirnost

Kako i sam autor obaveštenja navodi, zaista je šokantno da neko sebi dozvoli toliku "slobodu" i da upravo u periodu epidemije korone kada se potencira pojačana higijena, uradi nešto ovakvo. Naime, počinilac je ovim gestom ugrozio i zdravlje ostalih stanara, što je nedopustivo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading