(FOTO) POGLEDAJTE NAJKOMIČNIJE MASKE PROTIV KORONE IZ BEOGRADSKOG JAVNOG PREVOZA

Autor:

Vesti

05.04.2021

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Korona virus je definitivno svima uterala strah u kosti. Epidemiolozi svakodnevno apeluju na održavanje epidemiloških mera, distanca, higijena a najviše nošenje zaštitne maske.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Foto: Ilustracija

Kako se može primetiti po ulicama glavnog grada, mnogi se prdržavaju upravo te mere a za maske uglavnom koriste one hirurške, bilo je slučajeva gde su koristili i autolakirerske ali slučajevi koji su zabeleženi u gradskom prevozu nikoga nisu moglu da ostave ravnodušnim, pa su tako građani, zabeleževali neke od najzanimljivijih gde se između ostalog moglo videti da pojedini na lice stavljaju gas maske, neki naprave od creva od usisivača, drugi od kanti, treći od najlon kesa do kompletmog kombinezona navučenim na sebe.

No, jedan se posebno izdvoji za koji pa da možemo dali bismo mu nagradu godine. Stariji gospodin je isekao nogavicu džinsa probušio dva otvora za oči a zadnji džep od farmerica mu služi kao ojačanje za usta.

A kakvih je sve situacija uspeo objektiv građana da uhvati na ulicama Beograda pogledajte u slikama ispod.

Из београдских аутобуса и трамваја.

Posted by Стеван Јурић on Friday, April 2, 2021

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading