(FOTO) SRAMNO: Vasil Hadžimanov besan na antivaksere zbog komentara o uzroku smrti njegovog oca, poslao MOĆNU PORUKU!

Autor:

Vesti

30.03.2021

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muzičar Vasil Hadžimanov, revoltiran sramnim komentarima pojedinih korisnika društvenih mreža na vest o smrti njegovog oca, oglasio se komentarom na fejsbuk zidu profila njegovog pokojnog oca Zafira, poznatog glumca i muzičara.

RepublikaFoto: Printscreen
Vasil Hadžimanov

Muzičar je ponovo istakao da njegov otac kao težak srčani bolesnik nije mogao da se izbori sa Kovidom 19 i da jedna doza vakcine koju je primio nije dovoljna za punu zaštitu.

I dok se većina odlučila da se poslednji put pozdravila sa istaknutim umetnikom i izjavi saučešće porodici, na žalost bilo je i onih koji su pomislili da je ovo pravi trenutak da pričaju o teorijama zavere

Repertoar je uobičajen - "kako svi umiru od korone", "zašto jedna doza vakcine nije dovoljna", a jedan od gnusnijih komentara poručuje "barem ste se spasili od kućnog zatvora".

Izrevoltirani ljudi su vrlo brzo odreagovali na takva pisanja podsećajući da nije ni trenutak, a ni mesto za iznošenje takvih opaski, a među njima je bio i Vasil Hadžimanov.

- Svim bolesnicima koji ovde stavljaju sramne komentare poručujem da je moj otac umro od posledica Kovid 19 virusa. Kao teški srčani bolesnik posledice virusa nije mogao da izdrži. Vakcinisao se jednom, što da znate bilo šta dalje od vaše guzice, nije dovoljno za zaštitu od ovog strašnog virusa. Ukoliko vidim još jedan sličan komentar ovde ili bilo gde, lično ću se postarati da vas nađem i naučim vas pameti kako se ponaša i ne ispisuje na zidu pokojnika. Sramote neljudske! - napisao je Vasil.

Foto: Printscreen

Jedan od komentara na ovu objavu je "Porodica Hadžimanov pozdravlja antivaksere!"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading