Zaštitnik građana pokrenuo postupak kontrole pravilnosti rada Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede

Autor: Republika

Vesti

30.03.2021

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaštitnik građana pokrenuo je postupak kontrole pravilnosti i zakonitosti rada Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede posle saznanja da se u bliziji Kovilova nalazi deponija uginulih životinja.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Zaštitnik građana Zoran Pašalić

Zaštnitnik građana Zoran Pašalić je po sopstvenoj inicijativi pokrenuo postupak u kojem kontroliše Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.

Saopštenje Zaštitnika građana prenosimo u celosti:

"Zaštitnik građana je posle saznanja iz medija da se u blizini Kovilova nalazi deponija uginulih životinja i da ni posle prijava nadležna inspekcija nije reagovala mesec dana, po sopstvenoj inicijativi pokrenuo postupak kontrole pravilnosti i zakonitosti rada Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.

Zaštitnik građana traži od nadležnog ministarstva da ga, imajući u vidu mogućnost zdravstvene i ekološke ugroženost građana i životne sredine, što pre a najkasnije u roku od 15 dana obavesti o svim preduzetim aktivnostima u konkretnom slučaju i dostavi relevantnu dokumentaciju.", piše u saopštenju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading