ANTIVAKSERI IDU NA ROBIJU! Onima koji šire lažne vesti o vakcinama i vakcinaciji preti od šest meseci do pet godina zatvora

Autor:

Vesti

27.03.2021

15:25

Ko širi lažne vesti o vakcinama i vakcinaciji, ići će u zatvor, čak i do pet godina. Ministarka pravde Maja Popović i ministar zdravlja Zlatibor Lončar najavili su obračun sa antivakserima i oštru reakciju državnih organa prema svima koji pronose lažne vesti.

ANTIVAKSERI IDU NA ROBIJU! Onima koji šire lažne vesti o vakcinama i vakcinaciji preti od šest meseci do pet godina zatvora

Tanjug/Zoran Žestić

Komentari (5)

Loading
Miki

27.03.2021 16:36

E,hajde sad promovisite svakakve gluposti.Mozda bi i razumeo antivaksere i antimaskere da osim napadnog torokanja imaju bilo kakve dokaze za svoje tvrdnje.

stole

27.03.2021 21:08

Kakve ste vi budale. Jovani i Miloj pretite zatvorom ovakvim bomasticnim naslovima. Sačuvaj Bože kretena od tkz. novinara Bojane , ako takva uopšte i postoji.

Sani

28.03.2021 00:14

koji je dokaz da je iko umro od korone ako nema izveštaja sa obdukcije? Dakle sve je lažna vest i širenje panike od strane globalističkih i evroatlantskih struktura nama dobro poznatih...

Pravda

28.03.2021 10:23

A ko to odlucuje sta je to laz, a sta istina? I ako vec pricamo o pravdi, onda ovi kovidioti sto teraju ljude da se vakcinisu treba da idu u zatvor za sve one koji umru ili budu zrtve bilo kakvih posledica od vakcine.

Džole

02.04.2021 16:11

Čovek mi ponudio nov, nevožen automobil i uverava me da su tolikima automobili mnogo pomogli. Doduše, ne može da garantuje da će da radi, a i ako bude radio, da će ispravno da radi, a i ako dođe do nesreće neću moći nikoga da tužim jer niko nije odgovoran uključujući i proizvođača (da smo pošteni, proizvođač je na svojoj veb strani i napisao da auto nema upotrebnu dozvolu već samo da može privremeno da se ponudi u hitnim slučajevima). Ako ne uzmem taj auto jesam li ja anti-auto lobista? Ako upozoravam ljude da takav auto nije siguran jel to znači da dižem paniku? Ako proizvođač napiše da će 24 meseca da prati šta se događa pri upotrebi auta da li i on širi lažne vesti i obmanjuje? Ako direktori tog proizvođača ne voze taj auto, jel to znači da su i oni anti-auto lobi.