OTKAZANO OKUPLJANJE KOD PORODICE DAČEVIĆ: Ne želimo da baka Ljilja završi u bolnici

Autor:

Vesti

22.03.2021

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najavljeno okupljanje u Suvom dolu kod porodice Dačević je otkazano iz bezbednosnih razloga.

Foto: facebook.com/Dejan Marković
Porodica Dačević

Nadležni organi garantuju da Marko, Marijana i njihova baka Ljilja neće biti uznemiravani, navodi se na Fejsbuk profilu Dejana Markovića koji je od samog početka uz ovu porodicu i redovno izveštava javnost o njihovoj situaciji.

- Bolnica u Prokuplju je puna obolelih od korone. Baka je bolesna, pa ne želimo da se slučajno razboli, to bi bilo pogubno za sve nas - napisao je on.

Da podsetimo, radnice Centra za socijalni rad došle su 5. marta da uzmu decu koja u poslednjih godinu dana od smrti majke žive sa nepokretnom bakom Ljiljanom i o njoj sami brinu. Tom prilikom, one su, prema viđenom na snimcima, na silu izvlačile decu iz kuće.

RAČUN ZA POMOĆ: 200-123632990-49 LJILJANA DAČEVIĆ

- Polomili su vrata, dete se tamo zaključalo od straha. Meni je noga amputirana, ali mogu da brinem o deci, mogu da založim vatru, da spremim, da se brinem o sebi... Imamo veliki strah, stres, četiri sata su nas ovde gnjavili. Jedna radnica je u trenutku zatvorila vrata, čak i mene gurnula - rekla je baka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dera

22.03.2021 19:01

Ne želimo da baka Ljilja završi u bolnici