RODITELJI NA MUKAMA! Danas odluka o onlajn nastavi za mlađe osnovce

Autor: Republika

Vesti

19.03.2021

06:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odluka o najmlađim osnovcima i na koji će način pohađati nastavu biće doneta danas nakon razgovora članova Vlade Srbije sa medicinskim delom Kriznog štaba.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Plan je da i malađi osnovci pređu na onlajn nastavu

Inicijativa da se još jednom razmotri prelazak najmlađih osnovaca na onlajn nastavu pokrenuli su premijerka Ana Brnabić i ministar prosvete Branko Ružić, koji su saglasni sa ocenom da taj predlog treba još jednom razmotriti zbog problema koje imaju roditelji, jer moraju na posao, a deca ne mogu da ostanu sama kod kuće.

Ta odluka nije doneta na jučerašnjoj sednici Vlade, jer su najavljene još jedne konsultacije sa doktorima u Kriznom štabu.

Medicinski deo štaba smatra da svi đaci treba da pređu na onlajn nastavu, jer se novi soj virusa korone “spušta” i na najmlađe i oni sada ne samo što mogu biti učestaliji prenosioci već i oboljevaju.

Prvobitno je zahtev medicinskog dela štaba bio da najmlađi već ovu nedelju ne idu u školu, ali je to na predlog članova Vlade odloženo za naredni ponedeljak.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading