ISPOVEST NOVOSADSKE PROSTITUTKE: Bila sam gladna i gola, pacovi trčali oko mene! IMALA SAM SAMO 13 GODINA

Autor:

Vesti

18.03.2021

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako se u našem društvu najviše govori o elitnoj prostituciji uz koju obavezno idu visoki životni standardi i luksuz, postoje žene koje žive na ivici opstanka i na ovaj način se snalaze na gradskim ulicama.

Foto: Ilustracija

Mnoge od njih se vremenom odaju porocima poput narkotika i alkohola, pa novac koji zarade pružajući usluge svojim mušterijama potroše na zadovoljenje svoje zavisnosti, ne bi li bar na tren pobegle od surove realnosti, te tako ulaze u začarani krug.

Da li ste se nekada zapitali ko su ove žene i šta ih je primorala na obavljanje “najstarijeg zanata”? Gde su njihove porodice, da li imaju decu i prijatelje?

Na najpoznatijem novosadskom “stajalištu” za prostitutke, Kaćkoj petlji, nekoliko njih je čekalo svoje korisnike. Sve su bile skoro potpuno obnažene, sa upadljivom šminkom, uništenom kosom od nedovoljno nege, a po njihovim pokretima moglo se zaključiti da željno isčekuju mušteriju. Najveći deo njih pripada romskoj nacionalnoj manjini, a kada biste se usudili da procenite njihove godine, zastali biste, jer su na njihovim licima prisutni tragovi života na ulici, pa stoga deluju dosta starije. Jedna od njih je tada otvorila dušu i podelila svoju ispovest:

Bilo mi je trinaest kada je majka dovela novog ljubavnika. Vidim, gleda me skot ispod oka, primetila je to i ona, počela je da ljubomoriše i na kraju me je izbacila iz kuće. Smetam joj, tako je kazala. Otišla sam kod oca, nisam se tamo dugo zadržala, mnogo je dece, gužva bre, samo sam im ja falila. A i maćeha me je tukla, nije gledala gde udara, sklanjala je od mene hranu, nisam imala šta da obučem. Pobegla sam odatle, spavala sam po napuštenim kućama, neke nisu imale prozore i vrata, oko mene su trčali pacovi, mnogo sam se plašila, ali nisam imala kud. Danju sam prosila, skupilo bi se tu malo para za hranu, garderobu sam iskopavala po kontejnerima – priča dvadesetogodišnja Seka i dodaje:

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kad je došla zima, bilo mi je baš teško. Tada sam počela da se prostituišem za pare po ulici, onako mlada, tek uzela petnaestu, imala sam dosta mušterija i mogla sam da platim sobicu da mogu da prespavam. Tada sam se prvi put zaljubila, taj momak me je odveo kući, mislila sam da me je krenulo u životu. I dalje sam radila na štajgi, donosila sam mu sve što zaradim, ali brzo je pokazao svoje pravo lice. Mnogo je pio, dovodio je druge žene i nisam to više htela da trpim. Jednom smo se potukli, dobila sam dobre batine, ali ni on nije dobro prošao, i dan-danas nosi ožiljak od daske kojom sam ga mlatnula po licu – rekla je hladnokrvno ovaj devojka i dodala:

Ne dam na sebe, ‘ladno ću se potući ako je frka. Znaš li ti koliko su me puta mušterije napale, obave posao pa traže pare nazad, ma šta traže, otimaju. E, ne može majci, nećeš me prevariti, krvavo sam to zaradila, a ti ćeš sad videti svoga boga. Iznenade se kad vide kol’ko sam jaka. Ostale devojke često se vraćaju u modricama i ranama, slabe su, ne umeju da se odbrane, i još ostanu bez ičega – zaključuje devojka, prenosi Objektiv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading