Kisić Tepavčević nakon razgovora sa Đorđem kom su oduzete 3 ćerke: Verujem u odluku u interesu dece

Autor: Republika

Vesti

18.03.2021

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević istakla je danas, posle razgovora sa Ðorđem Joksimovićem, da veruje da će nadležne institucije u daljem procesu doneti odluku koje su u isključivom interesu dece.

RepublikaFoto: Tanjug/Strahinja Aćimović
Šest godina Đorđe Joksimović pokušava da vrati 3 ćerke

Tokom razgovora sa Joksimovićem, ocem troje dece koja se nalaze u hraniteljskoj porodici, kako je saopšteno, Kisić Tepavčević je ukazala da će samohrani roditelji uvek imati podršku države, kao i institucija, a da je interes dece, njihovo zdravlje i dobrobit, prioritet svih.

Joksimović, kome su tri maloletne ćerke oduzete 2015, stigao je sinoć pešice iz Kragujevca u Beograd, gde ga je jutros primio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, kojeg je zamolio da mu pomogne da vrati svoju decu.

- Ðorđe ima tri ćerke i već godinama se bori za roditeljstvo. Saslušao sam ga i zamolio da poštuje institucije Srbije, uveren da će te institucije uvek na najbolji način zaštititi prava i potrebe dece -  napisao je posle sastanka Vučić na Instagram profilu buducnostsrbijeav.

Vučić je istakao da veruje u pravdu i da je uveren da će Lara, Beba i Maja biti srećne.

- Za Srbiju ne postoji ništa važnije od njene dece i njihove budućnosti - naveo je Vučić, uz fotografiju sa sastanka sa Ðorđem Joksimovićem.

Nakon što je izašao iz zgrade Predsedništva, Joksimović se sa ministarkom za rad, zapošaljavanje, boračka i socijalna pitanja Kisić Tepavčević uputio u resorno ministrastvo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading