DA LI NAS OČEKUJE ZAKLJUČAVANJE? Sednica Kriznog štaba na kojoj se očekuje konačna odluka počinje u 8 sati

Autor: republika

Vesti

16.03.2021

06:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sednica Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa biće održana danas u 8 sati ujutru, rečeno je Tanjugu u Vladi Srbije

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Krizni štab danas odlučuje o zatvaranju

Očekuje se da će na sednici biti doneta odluka o oštrijim merama za borbu protiv korona virusa.

Već nekoliko dana nadležni najavljuju da je zbog dramatične epidemiološke situacije u Srbiji neophodno da mere budu pooštrene, ali i nakon sednice Kriznog štaba u petak i još dva zasebna susreta medicinskog dela štaba sa predstavnicima vlade konačna odluka - izostaje.

Prema najavama, nakon današnje sednice Kriznog štaba, Vada Srbije će konačno preseći, usvojiti i saopštiti nove, oštrije mere koje danima najavljuju.

Medicinski deo Kriznog štaba, ali i lekari iz kovid bolnica, tražili su pooštravanje mera i zatvaranje objekata na 7 do 14 dana, kako bi se maksimalno smanjili kontakti.

 

Broj novozaraženih u Srbiji na dnevnom nivou prelazi 4.500, kovid bolnice su pune, od petka je jedan deo KBC Zvezdara ponovo vraćen u kovid sistem, raste broj pacijenata na respiratoru, ali raste i broj umrlih od posledica kovid-19 na dnevnom nivou.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading