MANIJAK IZ KRAGUJEVCA POKUŠAVA DA SE OPRAVDA: Poslao sam vulgarnu poruku, ali nisam hteo njemu!

Autor:

Vesti

15.03.2021

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što se našoj redakciji javio zabrinuti roditelj kojem je Filip Milivojević (31) iz Kragujevca pretio da će mu seksualno napastvovati dete, ovaj manijak je pokušao da se opravda i pronađe izgovor za svoj bolesni postupak.

Foto: Privatna arhiva
Filip Milivojević

Milivojević je na samom početku razgovora negirao da je pretio bilo kome govoreći "Taman posla da sam to uradio! To je totalna glupost!", a onda se polako upleo u vrtlog svojih laži:

- Poslao sam jednu poruku koja je greškom otišla njemu - priznao je on i rekao da ga je otac devojčice potom pozvao.

- Ja sam mu rekao "Druže, to je greškom otišlo tebi" i prekinuo sam mu vezu - govori Milivojević dok se u pozadini čuje prisustvo nekog deteta.

Međutim, njegova priča je previše "tanka" budući da prvo navodi kako je želeo nekom drugom da pošalje spornu poruku ko se preziva isto kao otac koji ga je nazvao, a onda odjednom "ne može da se seti prezimena".

- Imam i ja decu, nisam nikakav seksualni manijak. Jeste ružnija poruka otišla njemu jer je bilo isto prezime, ne mogu sad da se setim kako glasi - govori on, pokušavajući da se opravda.

Na naše pitanje da konkretizuje šta je pisalo u poruci i da li je on stvarno nekome pretio na takav način, Milivojević je odbio da odgovori, ponovo ističući kako je sve ovo posledica njegove greške.

- Jeste poruka bila ružna, ali nije bila namenjena njemu i prezime sam pomešao - ponovio je on više puta, sada već nervozan jer njegove laži postaju kontradiktorne.

Prvo kaže da je reč o istom prezimenu i da je zato pobrkao primaoce poruka, a onda sasvim suprotno, tvrdi da je pomešao prezime.

Da li je prezime isto ili drugačije?! Milivojević bi znao, samo kad bi rekao istinu.

Ovaj kragujevčanin dalje navodi da je otac koji se obratio našem portalu za njega potpuni stranac.

- Ne poznajem tog čoveka, niti sam mu prijatelj na društvenim mrežama - izričit je on.

Milivojević kaže da se sve odigralo pre nekoliko dana i da se nakon tog poziva njih dvojica više nisu čuli.

Moja je greška, prvi sam slučajno poslao poruku - zaključuje i ponovo naglašava da "poruka jeste bila vulgarna, ali daleko od bilo koje pretnje!"

Nejasno je zbog čega onda nije obrisao poruku, ako je navodno shvatio da je pogrešnoj osobi poslao, kao ni zašto se posle toga obratio roditelju porukom i izvinio se za sraman postupak.

Podsećamo, redakciji Republike javio se roditelj maloletne devojčice, kojoj je Filip Milivojević (31) pretio preko društvenih mreža. Naime, ovaj manijak je ničim izazvan, ocu devojčice poslao poruku u kojoj preti da će seksualno napastvovati njegovo dete, koje inače ima samo deset godina.

Ovaj seksualni predator, koji preko mreža napada maloletne devojčice zivi u Kragujevcu i kako saznajemo, ovo nije prvi put da na ovaj način preti roditeljima devojčica preko interneta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading