ŠOPING PO ŽELJI SVAKOG POTROŠAČA: UŠĆE PERSONAL SHOPPER

Autor:

Vesti

10.03.2021

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

UŠĆE Shopping Centar je prvi šoping centar u Srbiji koji je uveo uslugu koja u centar pažnje stavlja potrošače prepoznajući potrebe svakog od njih – personal shopper.

Foto: instagram.com/printscreen
Foto: Ilustracija

To je odličan način da se pomogne kupcima da pametno investiraju, ali i daizgrade prepoznatljiv stil u bogatoj ponudi brendova. Znate već kako to izgleda kada uđete u šoping centar i preplave vas haljine, sandale, pantalone, farmerke... šta odabrati, kome dati poverenje, ali i svoj novac?Sada imate na koga da se oslonite – na profesionalce koji umeju da procene šta vam najbolje stoji, bez obzira na to da li želite da kupite haljinu za neku svečanost, svakodnevnu garderobu, ili odela za posao.

Ovo je naročito korisna usluga za osobe koje mnogo rade i nemaju vremena da obilaze prodavnice, ili za one koji ne vole da ide u kupovinu, a moraju.Stilista će šoping učini lakšim, zanimljivijim i pre svega će pomoći da ne trošite novac na ono što vam ne pristaje.

Koncept Personal Shopper je prilagođen svim generacijama i svim modnim ukusima, a zadatak ličnih stilista UŠĆE Shopping Centeraje da da vam pomognu ljudima da izaberete pametno i izgradite prepoznatljiv lični stil u bogatoj ponudi brendova centra.

Dve čitateljke koje se prve prijave na marketing@srpskitelegraf.rs nagrađujemo sa vaučerom od po 5.000 rsd za kupovinu u Ušću.

Uz UŠĆE Personal Shoppera budite najbolja verzija sebe!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading