SAMO NAS GLEDA! Predrag Kon najavljuje zatvaranje kafića i restorana na sedam do 10 dana ! SEDNICA KRIZNOG ŠTABA U ČETVRTAK ILI PETAK!

Autor: Republika

Vesti

03.03.2021

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doktor Predrag Kon rekao je da će medicinski deo kriznog štaba na sednici Kriznog štaba, koja će biti održana u četvrtak i petak, kako je rekao, ostati pri stavu da se zatvore svi kafići, restorani na sedam do deset dana!

RepublikaFoto: Tanjug/T. RADOVANOVIĆ

- Neophodno je to uraditi, jer zdravstveni sistem neće moći da funkcioniše. Da se razumemo, sve ono što što trenutno okuplja ljude, kao što su kafići restorani, trebalo bi zatvoriti bar na dve-tri nedelje, ali... Dakle, ne tražimo zatvaranje ničeg drugog, ali ostaćemo pri stavu da bi ugostiteljske objekte trebalo zatvoriti - rekao je Kon.

On je najavio da razume kompromise, ali da ako se nastavi sa njima, sasvim je realno postaviti pitanje koja je svrha postojanja Kriznog štaba!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading