(VIDEO) KAMIONDŽIJA MANIJAK! Divljao u Sićevačkoj klisuri i preticao kolonu u tunelu!

Autor: Republika

Vesti

01.03.2021

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozač kamiona je u Sićevačkoj klisuri, po kiši i lošim uslovima za vožnju, preticao kolonu u tunelu

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Ludačka vožnja

Puna linija, tunel, kiša, uska Sićevačka klisura i jedna tempirana bomba za volanom - vozač kamiona koji preti da doslovno pokosi sve pred sobom.

 

Kako drugačije nazvati čoveka koji na jednoj od najopasnijih delova magistralnog puta Pirot - Niš pretiče kolonu automobila na ovakav način?

Kamion, koji bi trebalo da se kreće sporije, a čiji vozač kao profesionalac da bude i obazriviji, koristio je traku suprotnog smera kao da je reč o brzoj traci na auto-putu, samouvereno gazio papučicu gasa kroz tunel, na zaprepašćenje jednog vozača koji je to sve snimio i objavio na jutjubu.

Inače, samo na deonici od Proseka do Crvene Reke od 2017. do 2019. godine zabeležena su dva udesa sa poginulim licima i čak 12 sa teško povređenim. Reč je o deonici kroz klisuru, koja nosi ni najvviše opasnosti - zbog odrona, tunela, krivina...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading