PLAKALA SAM DOK SAM BRATA DRŽALA U KRILU: Glavna zvezda "Dare iz Jasenovca" priznala da se emotivno potresla tokom snimanja

Autor: Republika

Vesti

20.02.2021

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trinaestogodišnja Biljana Čekić oduševila je naciju u ulozi Dare Ilić u filmu "Dara iz Jasenovca".

RepublikaFoto: Printscreen/KlikTV/ RTS
Biljana Čekić

Prvi put sebe na televiziji gledala je večeras iz svog doma u malom mestu Srefliju u Kozorskoj Dubici prilikom premijere filma na RTS-u.

Skromna i smerna devojčica je priznala da joj je bilo teško da odglumi emotivno zahtevne scene, ali da je bila pomoć čitave ekipe na setu. U intervjuu za Blic posebno ističe doprinos Sare Marinković, zadužene za kasting, koja joj je oko emotivnih priprema pred scenu.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Biljana Čekić

Emotivno najteža scena bila joj je ona u kojoj drži malog brata u krilu i govori koliko ga voli. Priznala je da je tad i zaplakala, kao i u sceni u vozu prilikom koje pevaju potresnu pesmu.

Biljana je navela da joj je žao što film nije ušao u trku za Oskara, ali da joj je bitnija gledanost filma. Uz osmeh je rekla da je drugari zovu podjednako i Dara i Bilja.

Potresne scene iz filma pogledajte ovde.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading